Zeytinlik İlkokulu
05319238905
.

VİZYON

Okul sınırlarımızda bulunan zorunlu eğitim çağındaki ilkokul ve okul öncesi kız ve erkek çocuklarımızın kaliteli eğitime erişimlerini ve okula devamlarını sağlayıp eğitim haklarını tüm boyutları ile kullanmalarını temin etmek ,onların iyi bir vatandaş olmaları için gerekli temel bilgi , beceri davranış ve alışkanlıkları kazandırmak ,onları ilgi ,istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek ,etik ilkelerle donanmış olarak hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır.

MİSYON

Çağdaş alt yapısı ve nitelikli personeliyle değişimi ve teknolojiyi yakından takip eden,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,insan haklarına saygılı,yeniliklere açık,etik değerlere bağlı,öğrenci ve veli odaklı,kaliteli ve üstün eğitim öğretim hizmeti sunmaktır.

Normal Eğitim

Odun Sobası